Adıyaman Muhtarlar Federasyonundan İsrail Mallarına Boykot Çağrısı

Adıyaman Muhtarlar Federasyonu başkanı Abdulkadir Geylani Taş, İsrail menşeli ürünlerin Adıyaman’da alınmaması ve satılmaması yönünde çağrıda bulundu.

Adıyaman 9.11.2023 14:17:52 0
Adıyaman Muhtarlar Federasyonundan İsrail Mallarına Boykot Çağrısı

Haber:Metin HARIKÇI

Muhtarlarla Federasyon binası önünde muhtarlarla bir araya gelen başkan Abdulkadir Geylani Taş, eli kanlı İsrail devletinin dünyanın gözü önünde Filistin’de büyük bir soykırım yaptığını belirtirek, savaş alanında olamasakta Filistinli kardeşlerimizin yanında olduğumuzu göstermek için İsrail menşeili ürünlerin ülkemiz genelinde ve ilimizde boykot edilmesini istiyoruz dedi.

Dünyanın gözü önünde büyük bir soykırımın yaşandığını belirten başkan Taş; “Gazede tarif edilemez bir katliam ve resmen soykırım yaşanmakta. İsrail'in, Gazze'de çocuk, kadın, hasta demeden okulları, hastaneleri ve sivil tüm alanları vurması ne uluslararası hukukla ne vicdanla ne de insaniyetle bağdaşır. Bunlar ne kadar kansız, vicdansız ki bombalayarak vurdukları, yaraladıkları müslümanlar hastanede tedavi altına alınıyor yetmiyor bu sefer o masum insanları bu kez hastanede bombalıyorlar. Bir hastaneyi vurmanın, dünyanın hiçbir yerinde akıl, vicdan ve insaniyetle bağdaşmamaktadır. Uluslararası hukuk kurallarını bütün dünyanın gözleri önünde ihlal eden katil İsrail açıkça savaş suçu işlemektedir. İsrail'in sivillere yönelik vicdanları kanatan, insanlık dışı ve hukuk tanımaz saldırılarını birkez daha şiddetle kınıyoruz.” Dedi.

Gazze'de aralarında çocukların da bulunduğu yüzlerce sivilin katledilmesine sessiz kalanların, Filistinli kadın, çocuk ve yaşlıların yaşama hakkına dair konuşmayanların, bu insanlık suçunun yalnızca seyircisi değil aynı zamanda ortağı olduğunu belirten başkan Taş, 'Türkiye terör belasına karşı kendi sınırlarını korumak adına sınır ötesinde başlatmış olduğu operasyonlara tepki gösteren ülkeler, bir rahip için ayağa kalkanlar malesef binlerce masum çocuğun, kadının bombalanmasına seyirci kalmakta, perde arkasından İsrail’i desteklemte. Yıllar boyunca müslümanlara kin besleyenler dönem dönem bu şekilde kinlerini kusmakta. Hazreti İbrahim döneminde nasıl ki Nemrut vardıysa  günümüzün Nemrutları, Firavunları, Karunları AB'dir, ABD'dir, IMF'dir, NATO'dur ve katil İsrail'dir. Filistin’de, Gazze’de savaş alanında olamazsak bile Nemrut’un Hazireti İbrahim’i ateşe atacağını duyan karıncanın ateşi söndürmek için ağzına aldığı suyla yola düşmesi neyse bugün bizlerde müslüman kardeşlerimizin yanında olduğumuzu haykıracağız, müslüman düşmanı ülkeler için alanlarda tepkimizi göstereceğiz, kardeşlerimizin bir an evvel huzura kavuşması için dua edeceğiz. Ve müslüman düşmanlarına karşı başta İsrail menşeli ürünlerin ülkemizde ve ilimizde boykot edilmesini, alınmaması ve satılmaması için birkez daha çağrıda bulunuyoruz. Filistin'e yönelik bu insanlık dışı saldırı ve kuşatma bir an evvel sona ermelidir. Rabbim Müslüman kardeşlerimizin yar ve yardımcısı olsun” dedi.

Durmuş’tan 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı

Başkan Taş’tan 14 Mart Tıp Bayramı mesajı

Torunoğlu: Bayram öncesi hak edişlerin ödenmesi, piyasaya nefes aldıracak

Kaymakam Şahin Kıbrıs Gazisinin iftar sofrasına misafir oldu

Osman Gül’den 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı

Kaymakam Şahin’den İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü mesajı

Başkan Söker’den İstiklal Marşı’nın kabulüne anlamlı mesaj

ÇGC Yönetimi ve DAİMFED ailesi iftar sofrasında buluştu

Söker’den CHP Serik İlçe Başkanı Turhat’a Sert tepki: Aşağılıkça yaklaşımı esefle kınıyorum

Çalıştığı İş yerini 8,5 milyon lira dolandırdı

AK Gençlerden Serik’te Ramazan Yollarda Etkinliği

Başkan Söker Aşağıkocayatak mahallesi sakinlerine misafir oldu

Kaymakam Şahin öğrencilerle iftar sofrasında buluştu

Söker: Her kapıyı çalıyor, hemşehrilerimizle gönül köprüleri kurmaya devam ediyoruz

Milletvekili Çelik ve Başkan Çetin’den Başkan Söker’e ziyaret

AK Parti Serik İlçe teşkilatı Gönül Sofrasında birlik ve beraberlik mesajı verdi

Başkan Taş’tan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı

Başkan Söker’den 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı

Adıyaman Devlet Hastanesi İnşaatında Son Durum Değerlendirildi

İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Şirik “Maarifin Kalbinde Ramazan” Buluşmasına Katıldı

Bir Yılda 710 Kilo Kaybı

Başkan Taş: Halk ekmek çevre illerde 7,5 TL bizde neden 12 TL

Kahta Devlet Hastanesi’nde Lazer İle Varis Tedavisi Başarıyla Uygulandı

TYAB Heyeti Fransa’da temaslarda bulundu

Açıkgöz Ailesinin acı günü

Adıyaman’a Kültür ve Eğitim Alanında önemli bir yatırım daha

Başkan Olgun Bakan Danışmanı Sığırcı ile bir araya geldi

Başhekim Uzm. Dr. Mehmet Tepe Göreve Başladı

Başkan Gümüş’ten Başkan Tutdere’ye yol tepkisi

Başkan Ertürk’ten Durmuş’a ziyaret

Yükleniyor

loading