Bağımsız aday Buz miting yaptı 

Adıyaman’ın Sincik İlçesinde seçime bağımsız aday olarak giren Mehmet Buz, miting düzenleyerek seçim itiraz süreciyle ilgili taraftarlarını bilgilendirdi. 

Sincik Haber 6.04.2019 20:47:37 0
Bağımsız aday Buz miting yaptı 

31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde 10 oy farkla seçimi kazanan ancak daha sonra AK Parti’nin Adayı Mehmet Korkut’un itirazıyla oyları düşen ve 48 oy ile seçimi kaybeden Bağımsız Aday Mehmet Buz, ilçede miting düzenledi. Sincik İlçe Meydanında polisin geniş güvenlik önlemi aldığı mitinge Buz’un tarafları katıldı. Ellerinde pankartlar ile slogan atan Buz taraftarları, ‘Başkan Buz’ sloganları attı. 
Mitingde konuşan Mehmet Buz, “31 Mart Mahalli İdareler seçiminde bağımsız adaylığımda şahsıma destek veren her bir ailenin ferdine teşekkür ederim. Fakat bağımsız aday için ayrılan bölüme haksızlık yapıldı. Oy veren seçmenlerin bağımsız sütuna vurdukları mühür şahsıma aittir. Bunu hepimiz de iyi biliyoruz. Şu bir gerçek ki Sincik'te seçmen Mehmet Buz’u seçmiştir. Sincik halkımızın alın teri ile kazandığı seçimi masada veremeyiz. Biz bu seçimi kazanmamıza rağmen yenilgiyi karşı taraf kabullenmedi. Sincik ilçemizde gerekirse tekrar seçim yapmaya da razıyız. Fakat karşı taraf yenilgiyi kabullenemediği için Kahta Seçim Kurulan Mehmet Korkut itirazda bulundu. Kahta Seçim İlçe Kurulu oylarımızı geçerli sayıp 10 oy fark attığımız seçimi 11 oya yükseltmiştir. Bunun üzerine Adıyaman İl Seçim Kuruluna başvurdu. 
Adıyaman Seçim Kurulu'nun oyları geçersiz sayma kararının yanlış olduğunu düşünerek bizde geçersiz sayılan oyların geçerli sayılabilmesi için YSK’ya itiraz ettik. Halkımızın vermiş olduğu oyları korunmak için yasal hakkımızı kullandık. Allah'tan başka hiçbir güç tanımıyoruz. Yanlış hesap Ankara'dan dönecektir. Bu hakkımızı Adıyaman'da bizden almış olsalar da biz hukuk çevresinde hakkımızı aramaya devam edeceğiz. Adalet tecelli edecektir. 
Sizlerden ricam sağduyulu olmanız. Devletimizin bu haksızlığı göz ardı etmeyeceğine inanmanızı istiyorum” diye konuştu. 

Başkan Söker’den Nida Gökoğlu’na geçmiş olsun ziyareti

A Milli Takım, Play-Off Finali İçin Romanya Karşısında

Başkan Arslan’dan Başkan Songur’a ziyaret

Besni Heyetinden Başkan Coşkun’a hayırlı olsun ziyareti

Adıyaman’a Sağlıkta Yeni Bir Ufuk Açılıyor

Besni Güvenlik Güçleri Yardım Derneğinden Kaymakam Aslan’a ziyaret

Bereket’ten Dr. Mesut Bilen’e tebrik mesajı

Adalet Bakanlığı Bilgi İşlem Genel Müdürü Murat Tuzcu görevi devraldı

Rektör Keleş Rektör Bentli ile bir araya geldi

Gazipaşa, Akseki ve İbradi kaymakamlarından Kaymakam Şahin’e ziyaret

Balkan Gençlik Hareketi ile Sınırlar Aşılıyor: Adıyamanlı Eğitimciden Uluslararası Adım

Uzm. Dr. Tayfun Börta’dan Bayramda Beslenme Uyarısı: Kontrollü Beslenme, Sağlığınızı Korur

Prof. Dr. Mehmet Şirik’ten Bayramda Tatlı ve Yemek Tüketiminde Ölçü Vurgusu

İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Şirik’ten Ulusal Yaşlılar Haftası Mesajı

Başkan Söker’den gönüllere dokunan ziyaret

Başkan Kurt’tan Ramazan Bayramı Mesajı

Osman Gül’den Ramazan Bayramı mesajı

Durmuş’tan Ramazan Bayramı Mesajı

Başkan Fırat’tan Ramazan Bayramı mesajı

Muhtarlar Federasyonu yönetiminden Kadir Köse’ye ziyaret

Başkan Taş: Şehitlerimizin kanıyla yazılan bu şanlı zaferin 111. yılı kutlu olsun.

Genel Başkan Yardımcısı Ergen’den Başkan Demir’e ziyaret

Ülküdaşlar Besni’de İftar sofrasında buluştu

Muhtarlar Federasyonu yönetiminden Demirtaş’a ziyaret

İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Şirik, 14 Mart Tıp Bayramı Programına Katıldı

Muhtarlar Federasyonundan İstihbarat Başkanı Karakuş’a ziyaret

Durmuş’tan 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı

Başkan Taş’tan 14 Mart Tıp Bayramı mesajı

Torunoğlu: Bayram öncesi hak edişlerin ödenmesi, piyasaya nefes aldıracak

Kaymakam Şahin Kıbrıs Gazisinin iftar sofrasına misafir oldu

Yükleniyor

loading