Bakan Nureddin Nebati Şanlıurfa’da
Bir dizi inceleme ve temaslarda bulunmak üzere hafta sonu memleketi Şanlıurfa’ya gelen Hazine ve Maliye Bakanı Dr. Nureddin Nebati, Şanlıurfa Valiliği’ni ziyaret etti.
Vali Abdullah Erin ve protokol tarafından karşılanan Hazine ve Maliye Bakanı Dr. Nureddin Nebati’ye, Şanlıurfa Milletvekilleri Zemzem Gülender Açanal, İbrahim Halil Yıldız, Mehmet Ali Cevheri ve Halil Özşavlı, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat ve AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı Doç. Dr. Zeynep Müjde Sakar eşlik etti.

Valilik şeref defterini imzaladıktan sonra Vali Erin tarafından makamda ağırlanan Bakan Nebati ve beraberindekiler, ilin genel durumu hakkında bir süre görüş alışverişinde bulundular.
Memleketi Şanlıurfa’da bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Bakan Nebati, ev sahipliğinden dolayı Vali Erin’e teşekkür ederken, Vali Erin de Hazine ve Maliye Bakanı Dr. Nureddin Nebati’yi ağırlamaktan onur duyduklarını söyledi.

Hafta sonu Şanlıurfa’ya gelen Bakan Nebati, pazar gününü Viranşehir’de geçirdi. Viranşehir Cumhuriyet Meydanında miting havasında vatandaşlarla buluşan Nebati, baba evini ziyaretinin ardından Viranşehir Belediyesi ve AK Parti İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. İlçe esnafını ziyarete uzun zaman ayıran Bakan Nebati, Yurt Camii ziyaretinin ardından Belediye Kültür Evi’nde TRT Kurdi’nin canlı yayın programına katıldı.

Şanlıurfa’daki temaslarının ikinci gününde Valilik ve Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret eden Nebati, saat 15.30’da iş dünyası temsilcileriyle bir toplantı gerçekleştirecek. Bakan Nebati, Anadolu TV’nin Şanlıurfa Kent Müzesi’nde yapacağı canlı yayın programına katıldıktan sonra Şanlıurfa’dan ayrılacak.
Durmuş’tan 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı
Başkan Taş’tan 14 Mart Tıp Bayramı mesajı
Torunoğlu: Bayram öncesi hak edişlerin ödenmesi, piyasaya nefes aldıracak
Kaymakam Şahin Kıbrıs Gazisinin iftar sofrasına misafir oldu
Osman Gül’den 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı
Kaymakam Şahin’den İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü mesajı
Başkan Söker’den İstiklal Marşı’nın kabulüne anlamlı mesaj
ÇGC Yönetimi ve DAİMFED ailesi iftar sofrasında buluştu
Söker’den CHP Serik İlçe Başkanı Turhat’a Sert tepki: Aşağılıkça yaklaşımı esefle kınıyorum
Çalıştığı İş yerini 8,5 milyon lira dolandırdı
AK Gençlerden Serik’te Ramazan Yollarda Etkinliği
Başkan Söker Aşağıkocayatak mahallesi sakinlerine misafir oldu
Kaymakam Şahin öğrencilerle iftar sofrasında buluştu
Söker: Her kapıyı çalıyor, hemşehrilerimizle gönül köprüleri kurmaya devam ediyoruz
Milletvekili Çelik ve Başkan Çetin’den Başkan Söker’e ziyaret
AK Parti Serik İlçe teşkilatı Gönül Sofrasında birlik ve beraberlik mesajı verdi
Başkan Taş’tan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı
Başkan Söker’den 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı
Adıyaman Devlet Hastanesi İnşaatında Son Durum Değerlendirildi
İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Şirik “Maarifin Kalbinde Ramazan” Buluşmasına Katıldı
Bir Yılda 710 Kilo Kaybı
Başkan Taş: Halk ekmek çevre illerde 7,5 TL bizde neden 12 TL
Kahta Devlet Hastanesi’nde Lazer İle Varis Tedavisi Başarıyla Uygulandı
TYAB Heyeti Fransa’da temaslarda bulundu
Açıkgöz Ailesinin acı günü
Adıyaman’a Kültür ve Eğitim Alanında önemli bir yatırım daha
Başkan Olgun Bakan Danışmanı Sığırcı ile bir araya geldi
Başhekim Uzm. Dr. Mehmet Tepe Göreve Başladı
Başkan Gümüş’ten Başkan Tutdere’ye yol tepkisi
Başkan Ertürk’ten Durmuş’a ziyaret
Yükleniyor
