Başkan Korkut mazbatasını alarak göreve başladı 

AK Parti’den Sincik Belediye Başkanı seçilen Mehmet Korkut, mazbatasını ilçe seçim kurulundan alarak göreve başladı. 

Sincik Haber 12.04.2019 21:38:13 0
Başkan Korkut mazbatasını alarak göreve başladı 

31 Mart Mahalli İdareler Seçiminde itirazların yaşandığı Sincik İlçesi’nde mevcut başkan Mehmet Korkut mazbatasını alarak yeniden başkanlık koltuğuna oturdu. 
YSK’nın nihai kararı ile Sincik Belediye Başkanı seçilen Mehmet Korkut yaptığı açıklamada, “31 Mart 2019 tarihide yapılan yerel seçim sonuçlarının ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. İlçemizde de AK Parti, Saadet Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi, Bağımsız Türkiye Partisi ve Bağımsız Aday olmak üzere 5 aday yarıştı. Seçimler ilgili yasalara göre yapılır. İtiraz süreci de seçim sürecinin bir parçasıdır. 
Oy pusulalarının hangi durumlarda geçerli, hangi durumlarda geçersiz sayılacağı ilgili kanun, genelge ve Yüksek Seçim Kurulu kararlarıyla sabittir. Sandık başına giden seçmen herhangi bir adaya oy verme niyetiyle veya hiçbir adaya oy vermek istemiyorsa oyu geçersiz hale getirme niyetiyle oy kullanır. Hangi oy pusulasının geçerli, hangisinin geçersiz olduğu ilgili yasalarda açıkça belirtilmiştir. Hak kavramının çerçevesi hukuk kurallarıyla belirlenmiştir. Tamamen yasal çerçevede ve ilgili kanun, genelge ve Yüksek Seçim Kurulu kararları doğrultusunda verilen bir hukuk mücadelesine, mensubu olmaktan onur duyduğum Ak Parti ve Milletvekillerimizin müdahalesi kesinlikle söz konusu değildir. Sandık başına gidip oy kullanan bütün Sincikli hemşerilerime, seçim yarışının demokratik bir ortamda geçmesine katkı sunan diğer adaylara teşekkür ederim. Partimizin ilkeleri doğrultusunda, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da herkese eşit mesafede durarak hizmet etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

Bakan Yardımcısı Aydın’dan Isparta Valiliğine ziyaret

Elazığ’da yaşayan Adıyamanlılar bir araya gelerek hasret giderdi.

Ebeveyn Destekli Resim ve Ahşap Sanat Atölyesi Projesine yoğun ilgi

Antalyalı gazetecilerden meslek yasası çağrısı

VALİ ŞAHİN: MÜLKİ İDARE AMİRLİĞİ DEVLETİN YAPI TAŞIDIR

İnandı’dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Antalya’da Sosyal konut kura heyecanı yaşanacak

Başkan Arslan'dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

10 Ocak Gazeteciler Günü’nde Gazze vurgusu

Başkan Taş’tan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü mesajı

Mehmet Demir: Öğrenci gelişim raporları, öğretmenlere yük, velilere bilmece olmuştur

Bakan Yardımcısı Aydın Gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı

Gökoğlu’dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

Başkan Harıkcı’dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Serik Spor A.Ş İstanbulspor İle Karşılaşacak

Başkan Turanlı: Borcu olmayan çiftçi neden kredi kullansın

İbradı İlçesinde Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonu

Jandarmadan Kepez İlçesinde Kaçak Akaryakıt Operasyonu

Iraklı çiftçilerin katıldığı çiftçi eğitim programı başarıyla tamamlandı

Osman Gül’den 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü mesajı

Vali Varol 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutladı

VALİ ŞAHİN'İN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

İl Müdürü Tosun’dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

Yazar Ramazan Bayındır’ın “Malazgirt 1071” Romanı okurla buluştu

Milyon Dolarlık Kripto Para Yağması Yapan 13 Şüpheli Aynı Gün Yakalandı

TYAB ve Irak Heyetinden Başkan Hurşit Nallı’ya ziyaret

Sağlıkta Güçlü Adımlar, Sağlıklı Nesiller Toplantısı Gerçekleştirildi

TYAB ve IRAK Heyetinden Aydın Valisi Yakup Canbolat’a ziyaret

Manavgat ilçesinde uyuşturucu operasyonu

Başkan Torunoğlu, TOBB Müşterek Konsey Toplantısına Katıldı

Yükleniyor