Başkan Olgun’dan Başkan Çevik ve Kırkgöz’e Ziyaret

Türkiye Tohum Yetiştircileri Alt Birlikleri Yönetim Kurulu Başkanı Miktat Olgun ve beraberindeki heyet Konya Ticaret Borsası Başkanı Hüseyin Çevik ve Konya Ziraat mühendisleri Odası Başkanı Burak Kırkgöz’ü ziyaret etti.

Güncel 9.03.2024 19:28:00 0
Başkan Olgun’dan Başkan Çevik ve Kırkgöz’e Ziyaret

Ziyarette Başkan Miktat Olgun’a, Türkiye Tohumcular Birliği (TÜRKTOB) Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Ömer Güler, Tohum Yetiştircileri Alt Birliği Yönetim Kurulu üyeleri Nihat Dolaş, Osman Yıldız, Alaettin Doğan, Mehmet Takımcı ve TYAB Denetim kurulu üyesi Rüstem Arıkan eşlik etti.

Konya Tarım fuarı kapsamında bir dizi ziyaretler gerçekleştirdiklerini belirten Tohum Yetiştircileri Alt Birlikleri (TYAB) Yönetim Kurulu Başkanı Miktat Olgun; “Her yıl büyük bir ilgi ile beklenen ve ticari olarak ta beklentileri fazlasıyla karşılayan Konya Tarım Fuarı, dün 20. kez kapılarını ziyaretçilere açtı. Sektörümüzü yakından ilgilendiren Fuara, 450 civarında firmanın katıldığını öğrendik. İlk kez görücüye çıkan tarım makineleri, traktörler, biçerdöverler var. Dünyada ve Avrupa'da lansmanları yapılan markalar burada. Bizlerde Türkiye Tohumcular Birliği yönetim kurulu başkanımız Hacı Ömer Güler ve yönetim kurulu üyelerimizle birlikte fuarı ziyaret ettik. Konya ilinde olmamız münasebetiyle öncelikle Konya Ticaret Borsası başkanımız Hüseyin Çevik’i ziyaret ettik. TYAB hakkında bilgiler verdik. Üyelerimizin yüzde 35’i Konyalı çitfçilerimizden oluştuğunu ve Konya’nın tohumculuk sektörü için önem arz ettiği konularında istişarelerde bulunduk. Buradaki ziyaretimiz sonrası Konya Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Burak Kırkgöz başkanımızı ziyaret ettik. Burada da aynı şekilde sektörümüzle ilgili fikir alışverişlerinde bulunduk. Bu vesileyle Konya Ticaret Borsası Başkanı Hüseyin Çevik ve Konya Ziraat Mühendisleri Odası başkanı Burak Kırkgöz’e misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Bakan Yardımcısı Aydın’dan Isparta Valiliğine ziyaret

Elazığ’da yaşayan Adıyamanlılar bir araya gelerek hasret giderdi.

Ebeveyn Destekli Resim ve Ahşap Sanat Atölyesi Projesine yoğun ilgi

Antalyalı gazetecilerden meslek yasası çağrısı

VALİ ŞAHİN: MÜLKİ İDARE AMİRLİĞİ DEVLETİN YAPI TAŞIDIR

İnandı’dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Antalya’da Sosyal konut kura heyecanı yaşanacak

Başkan Arslan'dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

10 Ocak Gazeteciler Günü’nde Gazze vurgusu

Başkan Taş’tan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü mesajı

Mehmet Demir: Öğrenci gelişim raporları, öğretmenlere yük, velilere bilmece olmuştur

Bakan Yardımcısı Aydın Gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı

Gökoğlu’dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

Başkan Harıkcı’dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Serik Spor A.Ş İstanbulspor İle Karşılaşacak

Başkan Turanlı: Borcu olmayan çiftçi neden kredi kullansın

İbradı İlçesinde Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonu

Jandarmadan Kepez İlçesinde Kaçak Akaryakıt Operasyonu

Iraklı çiftçilerin katıldığı çiftçi eğitim programı başarıyla tamamlandı

Osman Gül’den 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü mesajı

Vali Varol 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutladı

VALİ ŞAHİN'İN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

İl Müdürü Tosun’dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

Yazar Ramazan Bayındır’ın “Malazgirt 1071” Romanı okurla buluştu

Milyon Dolarlık Kripto Para Yağması Yapan 13 Şüpheli Aynı Gün Yakalandı

TYAB ve Irak Heyetinden Başkan Hurşit Nallı’ya ziyaret

Sağlıkta Güçlü Adımlar, Sağlıklı Nesiller Toplantısı Gerçekleştirildi

TYAB ve IRAK Heyetinden Aydın Valisi Yakup Canbolat’a ziyaret

Manavgat ilçesinde uyuşturucu operasyonu

Başkan Torunoğlu, TOBB Müşterek Konsey Toplantısına Katıldı

Yükleniyor