Başkan Yıldırım; “Haciz işlemi seçim öncesi art niyetli yapıldı”

Gölbaşı Belediye başkanı İskender Yıldırım, Belediye makam aracına konulan haciz işleminin seçim öncesi art niyetli bir şekilde yapıldığını düşündüklerini belirterek, “Hemşehrimiz olan bir avukatın bu şekilde gelip algı yaratması bizleri derinden üzmüştür

Gölbaşı Haber 24.01.2024 04:01:00 0
Başkan Yıldırım; “Haciz işlemi seçim öncesi art niyetli yapıldı”

Karşı tarafın avukatının kendileriyle hiçbir görüşme yapmadan sabahın erken saatlerinde kolluk kuvvetleriyle, çekici ve icra memurlarıyla haciz işlemine girişmesinin hiç şık bir davranış olmadığını dile getiren başkan Yıldırım; “22 Ocak Pazartesi günü kamuoyuna yansıyan ‘Belediye Makam Aracına Haciz’ konulu olayla ilgili, belediyemiz şeffaf belediyecilik anlayışıyla vatandaşlarımıza bu açıklamayı uygun gördüm. İlçemiz Asfalt Mahallesi 13 Ada 455 Parsele kain taşınmaz yararına 1993 yılından beri kamulaştırmasız el atıldığından bahisle dava açılmış işbu yargılama kurum aleyhine sonuçlanmıştır. Anılan kararın kesinleşmesine müteakip kurum aleyhine icra takibi yapılmış, kesinleşen icra takibi delaleti ve alacaklı vekilinin talebi üzerine de icra işlemlerine başlanarak makam aracı haczedilmiştir.”dedi.

DEPREMDEN DERS ALMAYAN BU ZİHNİYETİ GÖLBAŞILI HEMŞEHRİLERİMİN TAKDİRİNE BIRAKIYORUM

Geçmiş dönemden kaynaklı olan bu borcu Gölbaşı belediyesinin ödeyebilecek güçte olduğunun altını çizen Başkan Yıldırım; “Bu tür durumlarda karşı tarafın avukatı bizlerle, belediyemizin yetkilileriyle görüşüp ödeme yapılmadığı taktirde haciz işlemini başlatacağız demiş olsa bizler bir şekilde karşımıza çıkan bu borcu ödeyebilirdik. Belediyemizin Allah’a şükürler olsun gücü var. Hatta haciz olayından bir ay önce bile belediyemiz öz kaynaklarıyla 6 Milyon TL bedelle 2 adet iş makinesi alımı yapmıştır. Göreve geldiğimiz günden bu yana hem geçmiş dönem borçlarını Personel alacakları, 3. Şahıs Ödemeleri ödedik. Ayrıca öz kaynaklarımızla Gölbaşı halkımıza hizmet ettik. Söz konusu haciz işlemiyle ilgili karşı tarafın avukatı, bizimle hiçbir görüşme yapmadan sabah erken saatlerinde kolluk kuvvetleri, çekici ve icra memurlarıyla 800 Bin TL alacak için direk belediyemize haciz işlemine gelmiştir. Seçim öncesi bu olayın art niyetli bir şekilde yapıldığını düşünüyoruz. 6 Şubat depreminde en çok yara alan ilçelerden biri olduğumuzu tüm Türkiye biliyor. Deprem sonrası prefabrikte halkına hizmet etmeye gayret gösteren bir belediyeye aynı zamanda hemşehrimiz olan bir avukatın bu şekilde gelip algı yaratması bizleri derinden üzmüştür. Takdiri siz değerli Gölbaşılı hemşehrilerimize bırakıyoruz.

Bakan Yardımcısı Aydın’dan Isparta Valiliğine ziyaret

Elazığ’da yaşayan Adıyamanlılar bir araya gelerek hasret giderdi.

Ebeveyn Destekli Resim ve Ahşap Sanat Atölyesi Projesine yoğun ilgi

Antalyalı gazetecilerden meslek yasası çağrısı

VALİ ŞAHİN: MÜLKİ İDARE AMİRLİĞİ DEVLETİN YAPI TAŞIDIR

İnandı’dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Antalya’da Sosyal konut kura heyecanı yaşanacak

Başkan Arslan'dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

10 Ocak Gazeteciler Günü’nde Gazze vurgusu

Başkan Taş’tan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü mesajı

Mehmet Demir: Öğrenci gelişim raporları, öğretmenlere yük, velilere bilmece olmuştur

Bakan Yardımcısı Aydın Gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı

Gökoğlu’dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

Başkan Harıkcı’dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Serik Spor A.Ş İstanbulspor İle Karşılaşacak

Başkan Turanlı: Borcu olmayan çiftçi neden kredi kullansın

İbradı İlçesinde Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonu

Jandarmadan Kepez İlçesinde Kaçak Akaryakıt Operasyonu

Iraklı çiftçilerin katıldığı çiftçi eğitim programı başarıyla tamamlandı

Osman Gül’den 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü mesajı

Vali Varol 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutladı

VALİ ŞAHİN'İN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

İl Müdürü Tosun’dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

Yazar Ramazan Bayındır’ın “Malazgirt 1071” Romanı okurla buluştu

Milyon Dolarlık Kripto Para Yağması Yapan 13 Şüpheli Aynı Gün Yakalandı

TYAB ve Irak Heyetinden Başkan Hurşit Nallı’ya ziyaret

Sağlıkta Güçlü Adımlar, Sağlıklı Nesiller Toplantısı Gerçekleştirildi

TYAB ve IRAK Heyetinden Aydın Valisi Yakup Canbolat’a ziyaret

Manavgat ilçesinde uyuşturucu operasyonu

Başkan Torunoğlu, TOBB Müşterek Konsey Toplantısına Katıldı

Yükleniyor