Başkan Yıldırım; “Haciz işlemi seçim öncesi art niyetli yapıldı”

Gölbaşı Belediye başkanı İskender Yıldırım, Belediye makam aracına konulan haciz işleminin seçim öncesi art niyetli bir şekilde yapıldığını düşündüklerini belirterek, “Hemşehrimiz olan bir avukatın bu şekilde gelip algı yaratması bizleri derinden üzmüştür

Gölbaşı Haber 24.01.2024 04:01:00 0
Başkan Yıldırım; “Haciz işlemi seçim öncesi art niyetli yapıldı”

Karşı tarafın avukatının kendileriyle hiçbir görüşme yapmadan sabahın erken saatlerinde kolluk kuvvetleriyle, çekici ve icra memurlarıyla haciz işlemine girişmesinin hiç şık bir davranış olmadığını dile getiren başkan Yıldırım; “22 Ocak Pazartesi günü kamuoyuna yansıyan ‘Belediye Makam Aracına Haciz’ konulu olayla ilgili, belediyemiz şeffaf belediyecilik anlayışıyla vatandaşlarımıza bu açıklamayı uygun gördüm. İlçemiz Asfalt Mahallesi 13 Ada 455 Parsele kain taşınmaz yararına 1993 yılından beri kamulaştırmasız el atıldığından bahisle dava açılmış işbu yargılama kurum aleyhine sonuçlanmıştır. Anılan kararın kesinleşmesine müteakip kurum aleyhine icra takibi yapılmış, kesinleşen icra takibi delaleti ve alacaklı vekilinin talebi üzerine de icra işlemlerine başlanarak makam aracı haczedilmiştir.”dedi.

DEPREMDEN DERS ALMAYAN BU ZİHNİYETİ GÖLBAŞILI HEMŞEHRİLERİMİN TAKDİRİNE BIRAKIYORUM

Geçmiş dönemden kaynaklı olan bu borcu Gölbaşı belediyesinin ödeyebilecek güçte olduğunun altını çizen Başkan Yıldırım; “Bu tür durumlarda karşı tarafın avukatı bizlerle, belediyemizin yetkilileriyle görüşüp ödeme yapılmadığı taktirde haciz işlemini başlatacağız demiş olsa bizler bir şekilde karşımıza çıkan bu borcu ödeyebilirdik. Belediyemizin Allah’a şükürler olsun gücü var. Hatta haciz olayından bir ay önce bile belediyemiz öz kaynaklarıyla 6 Milyon TL bedelle 2 adet iş makinesi alımı yapmıştır. Göreve geldiğimiz günden bu yana hem geçmiş dönem borçlarını Personel alacakları, 3. Şahıs Ödemeleri ödedik. Ayrıca öz kaynaklarımızla Gölbaşı halkımıza hizmet ettik. Söz konusu haciz işlemiyle ilgili karşı tarafın avukatı, bizimle hiçbir görüşme yapmadan sabah erken saatlerinde kolluk kuvvetleri, çekici ve icra memurlarıyla 800 Bin TL alacak için direk belediyemize haciz işlemine gelmiştir. Seçim öncesi bu olayın art niyetli bir şekilde yapıldığını düşünüyoruz. 6 Şubat depreminde en çok yara alan ilçelerden biri olduğumuzu tüm Türkiye biliyor. Deprem sonrası prefabrikte halkına hizmet etmeye gayret gösteren bir belediyeye aynı zamanda hemşehrimiz olan bir avukatın bu şekilde gelip algı yaratması bizleri derinden üzmüştür. Takdiri siz değerli Gölbaşılı hemşehrilerimize bırakıyoruz.

Başkan Çiçek’ten Antalyaspor’a destek çağrısı

Türk Büro Sen heyetinden üye ziyareti

Serik Spor taraftarı Pazarlı’yı unutmadı

Vali Abdullah Erin'in Ramazan Ayı Mesajı

Ramazan Durmuş’tan Erdemoğlu ailesine teşekkür

Vali Şahin, Ramazan’ın İlk İftarını Şehit Aileleri ve Gazilerle açtı

Başkan Olgun, ilk iftarını varlık mahallesinde yaptı

Başkan Asnuk: yerinde dönüşümde adalet ve makul ödeme planı istiyoruz

Antalya’nın İlk Sivil Şehidi Mustafa Haşmet törenle anıldı

Başkan Olgun’dan Ramazan’ın ilk gününde esnaf ziyareti

Osman Gül’den Ramazan ayı mesajı

Kahta Devlet Hastanesi’nde Böbrek Taşı tedavisinde yeni dönem

Serikspor Taraftarından Cenk Doğan ve Başkan Söker'e teşekkür

İl Sağlık Müdürlüğünde haftalık değerlendirme toplantısı düzenlendi

Başkan Taş: Deprem konut fiyatları hepimizin yüzünü güldürdü

Trend Fuarcılık’tan Şanlıurfa’ya Teşekkür: 300 Bin Ziyaretçiyle Büyük Başarı

Gaziantep Altınel Baklava Serik’te

Belediyespor Uğurspor'u Rahat Geçti

Kahtalı Mıçe, Vefatının 1. Yılında Kabri Başında Anıldı

İlçe Müftüsü Köksal: On Bir ayın Sultanı Mübarek Ramazan Ayının Gölgesi Üzerimize Düştü

Başkan Olgun: Yaparsa Reisimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan yapar

Elazığ’da deprem şehitleri için Mevlid programı düzenlendi

TYAB Heyetinden İzmir AGROEXPO 21. Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarına ziyaret

Başkan Bektaş’tan Başkan Salman’a hayırlı olsun ziyareti

İçişleri Bakanlığına Mustafa Çiftçi Atandı

AK Parti Antalya İlçe başkanları toplantısı gerçekleştirildi

Antalya’da Çocuklara Trafik Bilinci Polirobot İle Kazandırılıyor

Başkan Gümüş: Bu kutlu ve onurlu görevi Cenab-ı Allah alnımızın akıyla yapmayı nasip eylesin

Antalya’da havalimanı güvenliği semineri düzenlendi

Adıyamanlı Milli Sporcu Mehmet Ali Kaya Türkiye’nin Gururu, Avrupa’nın Şampiyonu

Yükleniyor