Gölbaşı'nda tekne faciası
Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde gölde içinde üç kişinin bulunduğu balıkçı teknesi bilinmeyen bir nedenle battı, bir kişi kendi imkanıyla karaya çıkarken, bir kişinin cansız bedenine ulaşıldı bir kişi hala kayıp.
Haber-Metin HARIKÇI
Edinilen bilgiye göre Gölbaşı ilçesinde bulunan Gölbaşı Gölü sazlık alanın bulunduğu yerde meydana geldi. Üç arkadaş bindikleri balıkçı teknesiyle gölde gezerken, tekne henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı battı. Teknede bulunan Ömer Daglılar (47), Veysel Erkenekli (38) ve Kadir İrendeli (61) tekneden suya düştü.
Teknede bulunan Ömer Dağlılar, yüzerek sudan dışarı çıkıp yardım istedi. Kurugeçit Mahallesi yürüyüş yolunda bulunan vatandaşlar sesleri duyunca, 112 acil çağrı merkezine bilgi verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri sudan çıkan Ömer Dağlılar’ı ambulansla Gölbaşı Devlet Hastanesine kaldırdı.
Gölde batan tekne ve iki kişi su yüzünde görülmeyince olay yerine, Adıyaman Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı dalgıç ekipleri, AFAD arama kurtarma ekipleri çağırıldı. Görevliler bölgede dron uçurarak teknenin battığı yeri tespit etmeye çalıştı. Ekipler uzun süre arama çalışmasına devam etmelerine rağmen kayıp iki kişi bulunamadı, havanın soğuk olması ve havanın kararması üzerine arama çalışmasına ara verilmek üzereyken son kez suya dalan dalgıçlar sazlık alanda Veysel Erkenekli’nin (38) cansız bedenine ulaştı. Erkenekli’nin cansız bedeni ambulansla Gölbaşı devlet hastanesine götürülürken, gölde arama çalışmasına son verildi.
Gece saatlerinde ara verilen aramalar sabahın erken saatlerinde yeniden başladı. Suda kaybolan Kadir İrendeli’nin bulunması için İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Polis Dalgıç ekipleri ile AFAD ekipleri su içerisinde aramalar gerçekleştirirken jandarma ve polis ekipleri de gölün kıyı bölgesinde incelemelerde bulundu. Arama çalışması akşam saatine devam etmesine rağmen Kadir İrendeli bulunamadı. Arama çalışmalarına bir kez daha ara verildi.
Durmuş’tan 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı
Başkan Taş’tan 14 Mart Tıp Bayramı mesajı
Torunoğlu: Bayram öncesi hak edişlerin ödenmesi, piyasaya nefes aldıracak
Kaymakam Şahin Kıbrıs Gazisinin iftar sofrasına misafir oldu
Osman Gül’den 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı
Kaymakam Şahin’den İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü mesajı
Başkan Söker’den İstiklal Marşı’nın kabulüne anlamlı mesaj
ÇGC Yönetimi ve DAİMFED ailesi iftar sofrasında buluştu
Söker’den CHP Serik İlçe Başkanı Turhat’a Sert tepki: Aşağılıkça yaklaşımı esefle kınıyorum
Çalıştığı İş yerini 8,5 milyon lira dolandırdı
AK Gençlerden Serik’te Ramazan Yollarda Etkinliği
Başkan Söker Aşağıkocayatak mahallesi sakinlerine misafir oldu
Kaymakam Şahin öğrencilerle iftar sofrasında buluştu
Söker: Her kapıyı çalıyor, hemşehrilerimizle gönül köprüleri kurmaya devam ediyoruz
Milletvekili Çelik ve Başkan Çetin’den Başkan Söker’e ziyaret
AK Parti Serik İlçe teşkilatı Gönül Sofrasında birlik ve beraberlik mesajı verdi
Başkan Taş’tan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı
Başkan Söker’den 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı
Adıyaman Devlet Hastanesi İnşaatında Son Durum Değerlendirildi
İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Şirik “Maarifin Kalbinde Ramazan” Buluşmasına Katıldı
Bir Yılda 710 Kilo Kaybı
Başkan Taş: Halk ekmek çevre illerde 7,5 TL bizde neden 12 TL
Kahta Devlet Hastanesi’nde Lazer İle Varis Tedavisi Başarıyla Uygulandı
TYAB Heyeti Fransa’da temaslarda bulundu
Açıkgöz Ailesinin acı günü
Adıyaman’a Kültür ve Eğitim Alanında önemli bir yatırım daha
Başkan Olgun Bakan Danışmanı Sığırcı ile bir araya geldi
Başhekim Uzm. Dr. Mehmet Tepe Göreve Başladı
Başkan Gümüş’ten Başkan Tutdere’ye yol tepkisi
Başkan Ertürk’ten Durmuş’a ziyaret
Yükleniyor
