Muhtarlardan İl Emniyet Müdürü Dağdeviren’e Ziyaret

Adıyaman Muhtarlar Federasyonu Başkanı Abdulkadir Geylani Taş ve yönetim kurulu üyeleri il emniyet Müdürü Cihat Dağdeviren’le bir araya geldi.

Adıyaman Haber 7.12.2023 13:39:31 0
Muhtarlardan İl Emniyet Müdürü Dağdeviren’e Ziyaret

Metin HARIKÇI

Polis Evinde muhtarlarla lir araya gelen İl Emniyet müdürü Dağdeviren öncelikle başkan Abdulkadir Geylani Taş’tan federasyon hakkında bilgiler aldıktan sonra tek tek mahalle muhtarlarını dinledi.

Adıyaman Muhtarlar Federasyonu ve çatısı altında bulunan mahalle muhtarlarının sürekli İl Emniyet müdürlüğü ile irtibat halinde olduklarını dile geterin Adıyaman Muhtarlar Fedarasyonu Başkanı Abdulkadir Geylani Taş; “Adıyaman’da muhtar emniyet el ele Adıyaman’ımızın huzuru için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz. Bu vesileyle il emniyet müdürümüz sayın Cihat Dağdeviren’le polis evinde muhtarlarımızın katılımıyla bir araya geldik. Muhtarlarımız mahallelerinde yaşanan sorunları sayın müdürümüze illettiler. İlimizdeki Sorunların Çözümü konusunda Emniyet ve muhtarlar olarak birlikte çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz inşallah. Bizleri en güzel şekilde ağırlayan il emniyet müdürümüz Cihat Dağdeviren’e şahsım ve federasyonumuz adına teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Adıyaman İl Emniyet Müdürü Cihat Dağdeviren; “Muhtarlarımız devlet ile vatandaş arasında körpü vazifesi gören önemli kişilerdir. Onlar bizlerin olmadığı yerde bir nevi kulağımız ve gözümüzdür. Adıyaman Muhtarlar Federasyonu yönetimiyle bir araya geldik. Hem mahalle muhtarlarımızı yakından tanıma fırsatı bulduk hemde bu vesileyle varsa mahallelerinde yaşanan sorunları bizlere aktarmış oldular. Her zaman olduğu gibi bundan sonra da muhtarlarımızla birlikte ilimizin sorunlarını çözümü konusunda elimizden geleni yapacağız. Bu vesileyle bugün bizlere nezamet ziyaretinde bulunan muhtarlar Federasyonu Başkanımız Abdulkadir Geylani Taş başta olmak üzere muhtarlarımıza teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Başkan Çiçek’ten Antalyaspor’a destek çağrısı

Türk Büro Sen heyetinden üye ziyareti

Serik Spor taraftarı Pazarlı’yı unutmadı

Vali Abdullah Erin'in Ramazan Ayı Mesajı

Ramazan Durmuş’tan Erdemoğlu ailesine teşekkür

Vali Şahin, Ramazan’ın İlk İftarını Şehit Aileleri ve Gazilerle açtı

Başkan Olgun, ilk iftarını varlık mahallesinde yaptı

Başkan Asnuk: yerinde dönüşümde adalet ve makul ödeme planı istiyoruz

Antalya’nın İlk Sivil Şehidi Mustafa Haşmet törenle anıldı

Başkan Olgun’dan Ramazan’ın ilk gününde esnaf ziyareti

Osman Gül’den Ramazan ayı mesajı

Kahta Devlet Hastanesi’nde Böbrek Taşı tedavisinde yeni dönem

Serikspor Taraftarından Cenk Doğan ve Başkan Söker'e teşekkür

İl Sağlık Müdürlüğünde haftalık değerlendirme toplantısı düzenlendi

Başkan Taş: Deprem konut fiyatları hepimizin yüzünü güldürdü

Trend Fuarcılık’tan Şanlıurfa’ya Teşekkür: 300 Bin Ziyaretçiyle Büyük Başarı

Gaziantep Altınel Baklava Serik’te

Belediyespor Uğurspor'u Rahat Geçti

Kahtalı Mıçe, Vefatının 1. Yılında Kabri Başında Anıldı

İlçe Müftüsü Köksal: On Bir ayın Sultanı Mübarek Ramazan Ayının Gölgesi Üzerimize Düştü

Başkan Olgun: Yaparsa Reisimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan yapar

Elazığ’da deprem şehitleri için Mevlid programı düzenlendi

TYAB Heyetinden İzmir AGROEXPO 21. Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarına ziyaret

Başkan Bektaş’tan Başkan Salman’a hayırlı olsun ziyareti

İçişleri Bakanlığına Mustafa Çiftçi Atandı

AK Parti Antalya İlçe başkanları toplantısı gerçekleştirildi

Antalya’da Çocuklara Trafik Bilinci Polirobot İle Kazandırılıyor

Başkan Gümüş: Bu kutlu ve onurlu görevi Cenab-ı Allah alnımızın akıyla yapmayı nasip eylesin

Antalya’da havalimanı güvenliği semineri düzenlendi

Adıyamanlı Milli Sporcu Mehmet Ali Kaya Türkiye’nin Gururu, Avrupa’nın Şampiyonu

Yükleniyor