Sümer, “Besni halkının iradesi kimsenin tekelinde değildir”

AK Parti’den istifa ederek Yeniden Refah Partisi Besni Belediye Başkan Adayı olan İsmail Sümer, Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan ile Ankara’da görüştü.

Besni Haber 17.02.2024 21:31:00 0
Sümer, “Besni halkının iradesi kimsenin tekelinde değildir”


Görüşme sonrası gazetemize açıklamalarda bulunan Sümer, Genel Başkanımızla seçim öncesi izleyeceğimiz yol ve seçim stratejileri noktasında istişarelerde bulunduk. Engin görüşlerinden faydalandık dedi.


Sümer Besnili vatandaşlara yönelik yaptığı konuşmada ise, “ Deprem sonrasında yaşanan zorlu sürecin ardından, Besni'mizi yeniden ayağa kaldırmak için göreve talip olduğumuzu sizlere arz ediyorum. Besni'mizi yeniden imar edip refaha kavuşması, enkazlardan kurtulup modern bir kent haline dönüşmesi için Yeniden Refah Partisi’nden aday oldum. Rabbim, hayırlara vesile kılsın.  Sizlerin sesi olmak, birlikte kazanmak için yola çıktık. Hiç kimseyle küslüğümüz, dargınlığımız, kırgınlığımız yoktur. Bizim amacımız, geçmişte de olduğu gibi gönüllere girmek tüm Besni’nin kalbini fethederek bu seçimi kazanmaktır. Geçmiş dönemlerde ilçemizin yaşadığı en zorlu dönemler dahil olmak üzere bu zamana kadar bizlere verilen tüm görevlerde, alnımızın akıyla üstümüze düşeni yaptık. Besni'miz ve halkımızın menfaatlerini koruduk. Biz kendi hesaplarıyla memlekete hükmetmeye çalışan zihniyetin karşısındayız. Besni halkının iradesi kimsenin tekelinde değildir. Bu işler tek başına olmaz, milletle olur, onların talebiyle olur. Hiç kimse de halkın iradesini yok sayamaz. Biz siyasi anlayışımızda her zaman için “ben ne dersem o olur”, “Besni benim iki dudağımın arasında olacak” anlayışına karşı durduk ve dik durmaya da devam edeceğiz. Bu vesileyle halkımızın teveccühüyle Bismillah dedik, yola çıktık. Sizlerin destek ve dualarıyla, ortak hedeflerimizi gerçekleştirmek için mücadelemizi Yenide Refah Partisi çatısı altında Besni'mizin tüm kesimlerini kucaklayarak hep birlikte başaracağız. Sizleri de bu büyük değişime ortak olmaya davet ediyoruz! Desteklerinizi ve katılımlarınızı bekliyoruz. Besni'mizin geleceği için Yeniden Refah Partisi çatısı altında, bu dayatma siyasetine dur demeye, birlikte hareket etmeye davet ediyorum.

Bakan Yardımcısı Aydın’dan Isparta Valiliğine ziyaret

Elazığ’da yaşayan Adıyamanlılar bir araya gelerek hasret giderdi.

Ebeveyn Destekli Resim ve Ahşap Sanat Atölyesi Projesine yoğun ilgi

Antalyalı gazetecilerden meslek yasası çağrısı

VALİ ŞAHİN: MÜLKİ İDARE AMİRLİĞİ DEVLETİN YAPI TAŞIDIR

İnandı’dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Antalya’da Sosyal konut kura heyecanı yaşanacak

Başkan Arslan'dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

10 Ocak Gazeteciler Günü’nde Gazze vurgusu

Başkan Taş’tan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü mesajı

Mehmet Demir: Öğrenci gelişim raporları, öğretmenlere yük, velilere bilmece olmuştur

Bakan Yardımcısı Aydın Gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı

Gökoğlu’dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

Başkan Harıkcı’dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Serik Spor A.Ş İstanbulspor İle Karşılaşacak

Başkan Turanlı: Borcu olmayan çiftçi neden kredi kullansın

İbradı İlçesinde Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonu

Jandarmadan Kepez İlçesinde Kaçak Akaryakıt Operasyonu

Iraklı çiftçilerin katıldığı çiftçi eğitim programı başarıyla tamamlandı

Osman Gül’den 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü mesajı

Vali Varol 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutladı

VALİ ŞAHİN'İN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

İl Müdürü Tosun’dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

Yazar Ramazan Bayındır’ın “Malazgirt 1071” Romanı okurla buluştu

Milyon Dolarlık Kripto Para Yağması Yapan 13 Şüpheli Aynı Gün Yakalandı

TYAB ve Irak Heyetinden Başkan Hurşit Nallı’ya ziyaret

Sağlıkta Güçlü Adımlar, Sağlıklı Nesiller Toplantısı Gerçekleştirildi

TYAB ve IRAK Heyetinden Aydın Valisi Yakup Canbolat’a ziyaret

Manavgat ilçesinde uyuşturucu operasyonu

Başkan Torunoğlu, TOBB Müşterek Konsey Toplantısına Katıldı

Yükleniyor