TYAB Heyeti Fransa’da temaslarda bulundu
Tohum Yetiştiricileri Alt Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Miktat Olgun ve beraberindeki heyet Fransa’da temaslarda bulundu.
Tohum Yetiştiricileri Alt Birliği Yönetim Kurulu üyeleri, resmi temaslarda bulunmak üzere gerçekleştirdikleri Fransa ziyareti kapsamında, Türkiye’nin Paris Büyükelçisi Yunus Demirer ve Paris Büyükelçiliği Ticaret Başmüşaviri Murat Gören’e nezaket ziyaretinde bulunarak bir toplantı gerçekleştirdi.

Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan Tohum Yetiştiricileri Alt Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Miktat Olgun; “Yönetim kurulu üyelerimizle birlikte Fransa ziyareti kapsamında, Türkiye’nin Paris Büyükelçisi Yunus Demirer ve Paris Büyükelçiliği Ticaret Başmüşaviri Murat Gören’e nezaket ziyaretinde bulunarak bir toplantı gerçekleştirdik. Birliğimiz hakkında ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdik. Tohum yetiştiricisi çiftçilerimizin ülkemiz tarımı ve ekonomisi açısından taşıdığı önem değerlendirmesi yaptık. Bu vesileyle misafirperverliği dolasıyla Büyükelçi Yunus Demirer’e şahsım ve yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum” dedi.

Türkiye’nin Paris Büyükelçisi Yunus Demirer, Türkiye ile Fransa arasındaki ekonomik ve sosyal ilişkilerin önemine dikkat çekerek, Fransa’da yaşayan Türk vatandaşlarının çalışma hayatında karşılaştıkları zorlukların çözümü noktasında Paris Büyükelçiliği’nin her türlü desteği sağladığını ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükelçi Demirer, ziyaretleri dolasıyla Tohum Yetiştiricileri Alt Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Miktat Olgun ve beraberindeki heyete teşekkür ettiğini söyledi.
Toplantıya, TYAB Yönetim Kurulu Başkanı Miktat Olgun, Sayman Üye Mehmet Nihat Dolaş ile Yönetim Kurulu Üyeleri Alaettin Doğan ve Osman Yıldız, TÜRKTOB Yönetim Kurulu Üyesi ve ECOSA Başkan Yardımcısı Hacı Ömer Güler, TYAB Genel Sekreteri Mehmet Erol ve TYAB Genel Sekreter Yardımcısı Ersel Tekin katıldı.

Başkan Söker’den Nida Gökoğlu’na geçmiş olsun ziyareti
A Milli Takım, Play-Off Finali İçin Romanya Karşısında
Başkan Arslan’dan Başkan Songur’a ziyaret
Besni Heyetinden Başkan Coşkun’a hayırlı olsun ziyareti
Adıyaman’a Sağlıkta Yeni Bir Ufuk Açılıyor
Besni Güvenlik Güçleri Yardım Derneğinden Kaymakam Aslan’a ziyaret
Bereket’ten Dr. Mesut Bilen’e tebrik mesajı
Adalet Bakanlığı Bilgi İşlem Genel Müdürü Murat Tuzcu görevi devraldı
Rektör Keleş Rektör Bentli ile bir araya geldi
Gazipaşa, Akseki ve İbradi kaymakamlarından Kaymakam Şahin’e ziyaret
Balkan Gençlik Hareketi ile Sınırlar Aşılıyor: Adıyamanlı Eğitimciden Uluslararası Adım
Uzm. Dr. Tayfun Börta’dan Bayramda Beslenme Uyarısı: Kontrollü Beslenme, Sağlığınızı Korur
Prof. Dr. Mehmet Şirik’ten Bayramda Tatlı ve Yemek Tüketiminde Ölçü Vurgusu
İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Şirik’ten Ulusal Yaşlılar Haftası Mesajı
Başkan Söker’den gönüllere dokunan ziyaret
Başkan Kurt’tan Ramazan Bayramı Mesajı
Osman Gül’den Ramazan Bayramı mesajı
Durmuş’tan Ramazan Bayramı Mesajı
Başkan Fırat’tan Ramazan Bayramı mesajı
Muhtarlar Federasyonu yönetiminden Kadir Köse’ye ziyaret
Başkan Taş: Şehitlerimizin kanıyla yazılan bu şanlı zaferin 111. yılı kutlu olsun.
Genel Başkan Yardımcısı Ergen’den Başkan Demir’e ziyaret
Ülküdaşlar Besni’de İftar sofrasında buluştu
Muhtarlar Federasyonu yönetiminden Demirtaş’a ziyaret
İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Şirik, 14 Mart Tıp Bayramı Programına Katıldı
Muhtarlar Federasyonundan İstihbarat Başkanı Karakuş’a ziyaret
Durmuş’tan 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı
Başkan Taş’tan 14 Mart Tıp Bayramı mesajı
Torunoğlu: Bayram öncesi hak edişlerin ödenmesi, piyasaya nefes aldıracak
Kaymakam Şahin Kıbrıs Gazisinin iftar sofrasına misafir oldu
Yükleniyor
