Vekil Aydın Vurdu, Müdür Çelik Zor Anlar Yaşadı

Hal saha maçında çocuklarla maç yapan TBMM Milli Savunma Komisyonu başkanı Ahmet Aydın maçta attığı şutlarla rakip kaleye geçen Adıyaman Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Fehmi Çelik’e zor anlar yaşattı.

Spor 11.09.2022 19:35:11 0
Vekil Aydın Vurdu, Müdür Çelik Zor Anlar Yaşadı

Haber-Metin HARIKÇI

Adıyaman Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan sevgi evlerindeki çocuklarla bir araya gelen Aydın kısa bir sohbetin ardından çocuklarla birlikte halı sahada kıyasıya mücadele etti.

Toplumumuzun en önemli bireyleri hiç kuşkusuz ki çocuklarımız, olmazsa olmazlarımız. Bu bakış açısıyla AK Parti hükümetinin titiz çalışması soncunda Çocuk Esirgeme Kurumlarındaki çocuk hizmetlerini yeniden yapılandırdık. Öncelikle, çocuklarımız için koğuş sisteminden uzaklaşarak sevgi evleri ve çocuk evleri sistemine geçtik. Türkiye’ye özgü bir proje olan ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından kurulan Sevgi Evleri, birçok çocuğa ev sahipliği yapmaktadır. Sevgi Evleri'nde, aile ortamı içerisinde büyüyen çocuklar, sürekli şekilde çeşitli kültürel ve sosyal faaliyetler içerisine katılmaktadır.

Çocuklar Sevgi Evleri'nde; sosyal, duygusal ve zihinsel açıdan yetişmelerinin ve gelişmelerinin yanı sıra, milli ve manevi değerlerimiz hakkında da bilgi sahibi olmaktadırlar. Bizlerde bugün çocuklarımızla bir araya geldik, sohbet ettik ve halı sahada futbol maçı yaptık. Oldukça keyifli, çekişmeli bir maç oldu. Berabere biten maçı dostluk kazandı. Hükümet olarak geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Oldukça çekişmeli geçen ve berabere biten maç sonrası TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, çocuklara baklava ikram etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Adıyaman Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Fehmi Çelik bizlerle birlikte olan TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Adıyaman Milletvekilimiz Ahmet Aydın’a ve Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Fehmi Çelik’e teşekkür ediyorum dedi.

Mali Müşavir Koca’ya TÜRMOB’ta görev

Fransa ve Türkiye Belediyeler Birliği Heyetinden Başkan Yıldırım’a ziyaret

Besni’de Araç Muayenesi 3 güne çıkarıldı

Milletvekili Alkayış ve Başkan Olgun’dan İl Genel Meclisi Başkanı Erdoğan’a ziyaret

Başkan Torunoğlu’ndan KOSGEB Deprem kredilerinin silinmesi veya ertelenme talebi

Kahta 02 Spor kulübü Onişubat İdmanyurdunu 4-0 yendi

Vali Şahin, Demre ve Kumluca’da zarar gören alanları yerinde inceledi

Vali Şahin, Kumköy ve Kundu'da incelemelerde bulundu

Başkan Mulhan’dan Kahta 02 Spora destek çağrısında bulunan Başkan Hallaç’a teşekkür

Başkan Dim’den Türk Kökenli İngiltere Milletvekili Nesil Çalışkan’a ziyaret

Başkan Aslan yaban hayvanları için doğaya 1.880 kilogram yem bıraktı

Adıyaman Tarım Lisesi öğrencilerinin Çiftçi eğitim programı başarıyla tamamlandı

Antalya’da erişilebilirliğe güçlü bir adım daha

Başkan Dim'den Londra Büyükelçisi Ertaş’a ziyaret

Başkan Olgun: Mahalle teşkilatlarımızı, teşkilatımızın uç beyleri olarak görüyoruz

Vefat eden Kıbrıs Gazisi dualarla son yolculuğuna uğurlandı

CHP Kadın Kolları heyetinden Adıyaman Kent Konseyine ziyaret

CHP Kadın kolları heyetinden Başkan Salman’a ziyaret

Başkan Göksu’dan Rektör Sinanoğlu’na ziyaret

Besni’de Başkan Alkan başkanlığında kriz masası oluşturuldu

CHP Kadın kolları heyetinden Başkan Dağcı’ya hayırlı olsun ziyareti

Başkan Ertürk ve Beraberindeki heyetten Başkan İşitmen’e ziyaret

Adıyaman’da Yanınızdayız Projesinin tanıtım toplantısı gerçekleştirildi

Başkan Hallaç: Kar Yağışına Karşı Tüm Tedbirlerimizi Aldık

Başkan Söker: Serik Devlet Hastanemiz Hayırlı Olsun

Meteorolojiden Adıyaman’a Uyarı: Kuvvetli Kar Yağışı Bekleniyor

Türk Bayrağı’na Yönelik Saldırıya Milletvekili Özhan’dan Sert Tepki

Başkan Yıldırım ve Beraberindeki Heyetten Muhtarlara Ziyaret

Milletvekili Alkayış: Bayrağımız; Onurumuzdur, Birliğimizdir, Ortak Geleceğimizdir

Başkan Taş: Bayrağımıza Yapılan Saldırıyı Şiddetle Kınıyorum

Yükleniyor