Yılmaz ve Akbaş Ailelerinin Mutlu Günü

Türkan ve Mehmet Yılmaz ailesinin biricik kızı Büşra ile Zeliha ve Sait Akbaş ailesinin biricik oğlu Sercan düzenlenen düğün töreni ile dünya evine girdi.

Kültür - Sanat 6.09.2022 14:08:42 0
Yılmaz ve Akbaş Ailelerinin Mutlu Günü

Haber-Metin HARIKÇI

Rabat Düğün salonunda düzenlenen çok sayıda davetlinin katıldığı düğün töreninde genç çiftlerin nikahını Belediye Başkanı Süleyman Kılınç kıyarken nikah şahitliklerini ise Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, AK Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat, Eski Belediye Başkanı Necip Büyükaslan ve AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin yaptı.

Yılmaz ve Akbaş Ailelerini tebrik eden belediye başkanı Süleyman Kılınç; “Davetlilerle birlikte genç çiftlerimizin mutluluklarına ortak olmanın sevincini yaşadık. Büşra kızımıza ve Sercan kardeşimize ömür boyu mutluluklar diliyorum. Allah hayırlı uğurlu eylesin” dedi.

Genç çiftlerin nikah törenlerine şahitlik etmekten mutluluk duyduğunu dile getiren AK Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat; “Çiftimize huzurlu ve mutlu bir evlilik temenni ediyorum. Nikahta çiftlerimizle ve aile yakınlarıyla bir arada olmanın sevincini yaşıyoruz. Genç çiftimize sayın Cumhurbaşkanımızın selamlarını iletiyorum, onlardan en az üç çocuk bekliyoruz. Allah hayırlı uğurlu eylesin' diye konuştu.

Akbaş ve Yılmaz ailelerini tebrik eden Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, Nikah merasimlerine şahit olduğumuz genç çiftlerimize ömür boyu sağlık ve mutluluklar diliyorum. Allah hayırlı uğurlu eylesin” dedi.

Konuşmaların ardından evlilik cüzdanını Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar genç çifte teslim etti.

Kazasız belasız bir şekilde düğün törenini gerçekleştirmenin sevincini yaşadıklarını belirten Gazeteci Sait Akbaş; “Düğün törenimize katılarak gençlerimizin nikah törenini gerçekleştiren Belediye Başkanımız Süleyman Kılınç’a, nikah şahitliği yapan Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar’a, AK Parti Adıyaman Milletvekilimiz İbrahim Halil Fırat’a, AK Parti İl Başkanımız Mehmet Dağtekin’e, Eski Belediye Başkanımız Necip Büyükaslan’a ve mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan herkese ailem adına teşekkür ediyorum” dedi.

02haberler.com sitesi olarak Yılmaz ve Akbaş ailelerimizi tebrik eder, genç çiftlerimize ömür boyu mutluluklar dileriz... 

Bakan Yardımcısı Aydın’dan Isparta Valiliğine ziyaret

Elazığ’da yaşayan Adıyamanlılar bir araya gelerek hasret giderdi.

Ebeveyn Destekli Resim ve Ahşap Sanat Atölyesi Projesine yoğun ilgi

Antalyalı gazetecilerden meslek yasası çağrısı

VALİ ŞAHİN: MÜLKİ İDARE AMİRLİĞİ DEVLETİN YAPI TAŞIDIR

İnandı’dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Antalya’da Sosyal konut kura heyecanı yaşanacak

Başkan Arslan'dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

10 Ocak Gazeteciler Günü’nde Gazze vurgusu

Başkan Taş’tan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü mesajı

Mehmet Demir: Öğrenci gelişim raporları, öğretmenlere yük, velilere bilmece olmuştur

Bakan Yardımcısı Aydın Gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı

Gökoğlu’dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

Başkan Harıkcı’dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Serik Spor A.Ş İstanbulspor İle Karşılaşacak

Başkan Turanlı: Borcu olmayan çiftçi neden kredi kullansın

İbradı İlçesinde Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonu

Jandarmadan Kepez İlçesinde Kaçak Akaryakıt Operasyonu

Iraklı çiftçilerin katıldığı çiftçi eğitim programı başarıyla tamamlandı

Osman Gül’den 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü mesajı

Vali Varol 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutladı

VALİ ŞAHİN'İN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

İl Müdürü Tosun’dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

Yazar Ramazan Bayındır’ın “Malazgirt 1071” Romanı okurla buluştu

Milyon Dolarlık Kripto Para Yağması Yapan 13 Şüpheli Aynı Gün Yakalandı

TYAB ve Irak Heyetinden Başkan Hurşit Nallı’ya ziyaret

Sağlıkta Güçlü Adımlar, Sağlıklı Nesiller Toplantısı Gerçekleştirildi

TYAB ve IRAK Heyetinden Aydın Valisi Yakup Canbolat’a ziyaret

Manavgat ilçesinde uyuşturucu operasyonu

Başkan Torunoğlu, TOBB Müşterek Konsey Toplantısına Katıldı

Yükleniyor