Nesine 2. Lig kırmızı grupta son hafta deplasmanda Karacabey Belediyespor’u 2-1 yenenek haftayı 3 puanla kapatan Serik belediyespor ligin 6. Hafasında el ettiği 16 puanla grupta 3. Sıraya yerleşti. 

Sezon başında yaptığı transferlerle adından söz ettiren Serik Futbol kulübü sezon başından bu  yana oynadığı 6 müsabakanın ikisinde berabere kalırken dört maçtan galibiyetle ayrıldı ve puanını 16’ya yükseltti. 

Pazar günü Serik Futbol kulübü ile Beyoğlu Yeni Çarşı spor arasında oynanacak olan müsabaka Serik İsmail Ogan Stadyumunun bakıma alınması nedeniyle Antalya Stadyumunda oynacak. 

Takım olarak iyi bir hava yakaladıklarını dile getiren Serik Futbol Kulübü Başkanı Cenk Doğan; “Sezona istediğimiz gibi başlayamadık ancak üst üste almış olduğumuz galibiyetlerle takım olarak toparlanmaya başladık. Bu hafta kendi sahamızda oynamamız gereken müsabaka sahamızın bakıma alınması nedeniyle Antalya stadyumunda oynanacak. Taraftarımızı takımımızı desteklemeye bekliyoruz. Sezon başında belirlemiş olduğumuz şampiyonluk ve üst lig hedefimize adım adım hep birlikte ilerleyeceğiz inşallah. Teknik heyetimize ve takımımıza şimdiden başarılar diliyorum” dedi. 

Serik Futbol Kulübünden yapılan açıklamada; Başkanımız sayın Cenk Doğan’ın girişimleri ile 13 Ekim 2024 Pazar günü saat:15.00’de oynanacak olan Beyoğlu Yeniçarşı Müsabakası, Corendon Airlines Park Antalya Stadın’da oynanacaktır.
 

Editör: Halil Metin Harıkçı